VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir acuză LPF că le-a împiedicat pe Rapid și Petrolul Ploiești să joace cu Borussia Dortmund și Fiorentina

Dumitru Dragomir a divulgat, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că LPF a refuzat două amicale de gală. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 12:05
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 12:08

Dumitru Dragomir (76 ani) îi critică pe cei din conducerea LPF pentru că nu le-au permis Rapidului și Petrolului să joace în luna decembrie două meciuri de pregătire tari, cu Borussia Dortmund și Fiorentina.

Dumitru Dragomir nu e de acord cu abordarea LPF-ului 

Responsabilul pentru acest eveniment era tot Adrian Thiess, cel care a organizat amicalul de pa Arena Națională, din 2011, dintre Dinamo și FC Barcelona. 

„Am auzit că Rapid și Petrolul trebuiau să joace în decembrie cu Dortmund și cu Fiorentina, nu mai știu cu cine, dar că Liga n-a fost de acord. 

Bă, suntem nebuni cu toții?! Păi, moralul de competiție înaltă numai din jocuri internaționale puternice îl acumulezi. Nu îi pot înțelege, care o fi explicația celor de la conducere? Mă rog...

Incredibil, nici nu poți gândi așa ceva. D-aia nu ne mai cheamă nimeni, nu mai joacă nimeni cu noi. Am înțeles că Adrian Thiess (n.r. - cel care a organizat meciul Dinamo - Barcelona, din 2011) le-ar fi adus pe amândouă, dar nu a putut din cauza Ligii, nu i-a dat voie să joace în decembrie, când e pauză, nu e niciun joc. Doamne...”, a declarat Dumitru Dragomir, la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.  

Justin Ștefan îl contrazice pe Dumitru Dragomir 

La auzul celor declarate de Dumitru Dragomir, secretarul general LPF a venit cu o precizare. Justin Ștefan susține că jocul amical nu trebuie să încurce competiția internă sau să reprogrameze o etapă. 

„Aveți o informație eronată. Liga a fost de acord, dar cu condiția ca o competiție formată din meciuri amicale să nu determine amânarea meciului Rapidului cu Petrolul din competiția oficială. Este un principiu simplu de lucru: competiția oficială are prioritate în fața oricăror meciuri amicale. 

Am oferit totuși soluția ca meciul Rapidului cu Petrolul să se dispute în ziua de miercuri, 7 decembrie, anterior etapei a 20-a, cu condiția ca și Petrolul să agreeze acest lucru. 

Din câte înțeleg, staff-ul tehnic al Rapidului nu agreează această variantă, iar o altă soluție de amânare a partidei pe motivul disputării unor meciuri amicale este lipsită de orice temei regulamentar”, a declarat Justin Ștefan pentru gsp

Modifică setările cookies