Liga 1

Doliu NATIONAL! LPF a vrut sa amane meciurile din etapa a 16-a, dar s-a razgandit dupa anuntul MTS! Ce se intampla cu partidele

Tragedia din Bucuresti a cutremurat milioane de oameni din toata lumea. Dupa sedinta de guvern de azi a fost pronuntat doliu national in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Octombrie 2015, 11:17
Data actualizarii: Sambata 31 Octombrie 2015, 14:10

LPF a asteaptat decizia luata de institutiile politice pentru a putea actiona si ea. Comitetul de Urgenta al Ligii a decis ca partidele sa se joace, chiar daca informatiile initiale anuntau ca etapa va fi anulata. MTS si-a dat si ea acordul pentru ca jocurile sa se dispute.

"Se va intra cu banderola neagra si se va tine un moment de reculegere. Sunt foarte multe evenimente sportive si nu avem cum sa le oprim in acest moment. Suntem solidari cu victimele, vom tine un moment de reculegere si o sa punem banderole negre la toate sporturile!", a spus Gabriela Szabo pentru PRO TV.

Ministrii s-au intalnit cu Premierul la ora 12:30 pentru a anunta masurile de organizare politica dupa incidentul tragic din clubul Colectiv.

Lumea fotbalului a reactionat si ea in urma tragediei. Steaua a publicat pe pagina de Facebook un mesaj in care isi arata compasiunea pentru victimele incendiului din club.
 

 

Fotbal Club Steaua Bucuresti isi exprima tristetea si regretul in urma tragediei produse vineri seara intr-un club din...

Posted by FC Steaua Bucuresti on Saturday, October 31, 2015
 

NE PASĂ DE OAMENI!

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Saturday, October 31, 2015
Modifică setările cookies