"Dinamovisme" a la Turcu! Turcu a descoperit boala fotbalului romanesc!

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2008, 18:29
CE SE-NTAMPLA DOCTORE?

Turcu de la Dinamo e doctor in medicina. In plina rivalitate cu doctorul Muresan de la Cluj, Turcu a descoperit boala fotbalului romanesc...emanengita!!!!Cristi Borcea si-a pus cenusa in cap pentru Turcu in scandalul cu Muresan de la Cluj. Borcea i-a cerut scuze presedintelui lui CFR Cluj in numele lui Turcu, dar actionarul dinamovist nici nu vrea sa auda de Muresan. Vasile Turcu continua atacurile - il ameninta pe Iuliu Muresan cu knockout-ul si il asteapta sa sara el primul cu scuzele

"Mi-a zis ca nu am fata de conducator european, a inceput sa ma jigneasca si eu nu pot sa stau cu mainile in buzunar indiferent ce ar fi.Domne pe mine cine ma loveste, nu mai stau la discutii, il fac knockout! Daca m-a lovit eu lovesc!

Campionul de la semimusca Vasile Turcu se da cocosh si ii da lectii de medicina doctorului Muresan de la Cluj.

"Cer scuze clubului, la toti de la CFR Cluj, jucatorilor, antrenorilor si dlui Paszkany inafara de dl Muresan. Daca el isi cere scuze o data eu imi cer de doua ori.Daca imi pune apa in cap eu ce sa fac sa stau ud si sa prind EMANENGITA ca e el baiat destept si eu sunt un fraier, scrie fraier pe fruntea mea si el destept si frumos pe deasupra" a fost ultima perla a lui Turcu.

Milsami Orhei - FCSB se vede la PRO TV, joi, 18 iulie, de la 20:00!

Premierul Dăncilă lansează un nou atac la adresa lui Kovesi. Interviu în The Guardian
BRAT