"Da' ce am facut, Sandule?" Suspendare DRASTICA pentru Sumudica, dupa eliminarea din meciul cu Astra

"Da' ce am facut, Sandule?" Suspendare DRASTICA pentru Sumudica, dupa eliminarea din meciul cu Astra

Marius Sumudica plateste scump eliminarea de la meciul cu Astra, dar si declaratiile date despre jucatorii extracomunitari. 

Sumudica a fost suspendat patru etape de Comisia de Disciplina, care l-a penalizat pe antrenorul Chiajnei si cu suma de 11.300 de lei!

Sumudica sta doua etape pentru eliminarea din meciul cu Astra de la Giurgiu, cand a fost trimis in tribuna de arbitrul Alexandru Tudor.

Antrenorul Chiajnei mai sta doua etape pentru declaratiile date despre deczia LPF a de limita numarul de jucatori extracomunitari din Romania.

Sumudica a caracterizat drept o "idiotenie", "cretinatate" si "tampenie" limitarea legitimarii fotbalistilor extracomunitari de catre cluburile din Liga I.

"Este o idiotenie din toate punctele de vedere (n.r. - limitarea numarul de jucatori extracomunitari). Cum am spus ca este o idiotenie si sa retrogradeze sase echipe. Nu imi este frica de retrogradare, o sa le demonstrez celor de la FRF ca echipa mea nu va retrograda niciodata. Dar in continuare va spun ca este cea mai mare cretinitate din fotbalul romanesc. si poate sa se supere oricine.

Nu exista nicaieri in lume sa retrogradeze sase echipe odata, este strigator la cer. in ceea ce priveste jucatorii straini ar trebui sa arate putina ingaduinta pentru ca CFR Cluj a castigat campionatul (n.r. - cu straini) si nu ne-a facut de ras prin Liga Campionilor. Altfel nu ar mai fi aparut un Eric sau Fatai, iar pe urma toata lumea zicea sa ii naturalizam si sa joace la echipa nationala. Pai ne batem cap in cap. Acum spunem sa nu aducem straini care joaca la echipa nationala si cand vin jucatori straini vrem sa ii naturalizam pentru echipa nationala. Asta e o cretinatate. Trebuie sa judecam inainte.

Daca vrei, pune sa joace 20 de echipe, da-le o sansa romanilor, pune echipele sa joace cu tineri sub 20 de ani, dar nu imi spune mie sa nu aduc un brazilian care poate e mai bun decat am eu la Chiajna. Asta e o tampenie", a afirmat Sumudica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies