Superliga

"Cu acest punct putem sa luam campionatul!" Rednic vrea titlul desi nu a mai castigat de 5 meciuri: "Pana acum visam, acum credem"

ASA Tg Mures 0-0 Dinamo, in ultimul meci al etapei a doua.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2016, 22:47
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2016, 22:52

"Am facut o prima repriza slaba in care am fost dominati. Am avut cea mai mare ocazie prin Rotariu, care a lovit bara, in repriza a doua la fel puteam avea putina sansa. Tinand cont de acea bara din final, pot sa spui la final ca e un rezultat echitabil. Am avut doua bare, am avut si faza cu Ekeng, nu cred ca a atins pe nimeni, s-au lovit intre ei in careu si ramasese cu poarta goala... pacat, am avut si om in plus, ne-am dorit sa dam gol dar s-a terminat 0-0, trebuie sa batem meciul urmator neaparat.", a spus Rednic dupa 0-0 cu ASA.

Probleme de lot pentru Dinamo: "Avem probleme fara Palici, ne lipseste, nu am solutii sa il inlocuiesc. Gnohere a fost bolnav, nu s-a antrenat o saptamana, Ekeng a avut entorsa, e pacat ca nu avem alte solutii pentru moment, nu putem sa improvizam, daca nu avem un atacant sa tina de minge e greu sa inscrii."

Despre lupta la titlu: "Azi am vazut un alt ASA, cand joaca cu noi au alta ambitie. Sumudica a zis tactic ca Steaua e favorita la titlu, un punct ramane un punct, poate cu acest punct luam campionatul. Noi avem sansa noastra, pana acum visam, acum chiar credem in sansa noastra. Speram sa luam 6 puncte in urmatoarele doua meciuri, jucam acasa."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!