Becali isi pune la dispozitie clinica pentru testarile de coronavirus! "Avem laborator cu cele mai sofisticate aparate, sa trimita si la clinica mea pacienti"

Patronul FCSB se implica in criza provocata de coronavirus.

Dupa ce a donat mii de materiale medicale pentru lupta impotriva virusului Covid-19, Becali anunta ca isi pune la dispozitie clinica, unde se pot face teste. Patronul FCSB spune ca a comandat deja aceste teste, dar ca situatia in tara este grava, pentru ca este sunat zilnic de zeci de spitale.

"Avem laborator cu cele mai sofisticate aparate, pot trimite si la clinica mea. Facem testari pentru virus! Doar victor babes mai face asa, am cumparat testele, se fac testari. Trebuia sa iau aprobare de la Ministerul Sanatatii, sa iau derogare ca sa putem face testari. Ca e pacat, am cele mai sofisticate aparate de laborator de genetica. La Bals nu se fac testari, se trimit la Babes, sa trimita si la mine. Ma suna zilnic 20 de spitale ca au nevoie de ajutor. Nu e normal... S-a instaurat stare de urgenta, pai dati drumul la treaba. ", a zis Becali la PRO X.

De asemenea, Becali anunta ca nu vrea sa indemne alti oameni sa-i urmeze exemplul: "Nu provoc pe nimeni, nu ma bag, ca daca zic, ma injura. Milostenia nu trebuie s-o ceri, milostenia e din inima, e impulsul sufletului. M-a sunat Copos ca vrea si el sa se implice. I-am zis <<Bine, ma, suna-ma maine, intre 10 si 11>>. Nu m-a sunat deocamdata".

VIDEO PROTVPLUS.RO

EXCLUSIV: Guvernul României a semnat un împrumut de un miliard de euro de la Banca Mondială
BRAT