Liga 1

Ciprian Marica face anuntul: "Fotbalul nu poate sa-si reia activitatea, nu cred ca se va mai juca" Cum ar urma sa se desfasoare primele 2 ligi in sezonul viitor

Patronul celor de la Farul Constanta crede ca sezonul este compromis.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Aprilie 2020, 11:55
Data actualizarii: Miercuri 01 Aprilie 2020, 11:57

Fostul jucator al nationalei, Ciprian Marica, spune ca echipa sa se afla intr-o situatie financiara dificila din cauza pandemiei de coronavirus si e de parere ca actualul sezon nu se va mai relua.

"Din pacate, pandemia ne-a afectat foarte mult. Fotbalul nu poate sa-si reia activitatea, campionatul nu poate incepe prea curand. Nu cred ca se va mai juca. 

E posibil ca la anul sa avem 2 serii in Liga 2. Astea sunt spectulatiile pe care le aud, nu stiu daca e adevarat, federatia ar putea sa va confirme. Mi-e greu sa cred ca vor promova 4 echipe, nu de alta dar auzeam discursul presedinteului Burleanu, care zicea ca maximum 2 echipe vor promova, deci 16 echipe la anul. Eu sunt adeptul a 18 echipe in liga 1.

Deocamdata e prematur sa facem planuri, nu stim ce se va intampla si cand ne vom reputea intoarce la antrenamente, nu cred ca se va intampla in cel mai scurt timp. Mi-e greu ca se va mai putea relua campionatul in situatia de astazi. La club suntem intr-o situatie dificila, trebuie sa recunosc. Cautam solutii, finantarile de la bugetul local au fost sistate. Asteptam ordonanta si vom vedea ce putem face.

Ianis Zicu a discutat cu jucatorii si le-a explicat situatia, au inteles", a spus Ciprian Marica, la PRO X.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies