Chipciu, al cincilea cel mai scump transfer in cei 15 ani de cand Becali detine Steaua. Cine sunt cei 4 jucatori mai scumpi ca el si TOP 10 "exporturi"

Chipciu, al cincilea cel mai scump transfer in cei 15 ani de cand Becali detine Steaua. Cine sunt cei 4 jucatori mai scumpi ca el si TOP 10 "exporturi"

Supercupa Romaniei, Astra - CFR Cluj, e sambata, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV

Chipciu va pleca la Anderlecht pentru 3,5 milioane de euro, a anuntat astazi Gigi Becali. Mijlocasul Stelei devine astfel unul dintre cei mai scumpi jucatori vanduti de Gigi Becali in cei 15 ani de cand a preluat clubul, asa cum a anuntat patronul de cand l-a transferat de la Brasov.

Chiriches, Gardos, Radoi si Bogdan Stancu sunt cei patru jucatori care au costat mai mult decat Chipciu, ceilalti cinci jucatori care completeaza top 10 fiind Ogararu, Thereau, Dica, Keseru si Pintilii.

Interesant este ca din top 10 cei mai scumpi jucatori vanduti de Steaua in ultimii 15 ani, Chiriches, Gardos, Chipciu, Keseru si Pintilii au jucat in ultimii 3 ani la Steaua, facand parte din aceeasi generatie, in timp ce Radoi, Ogararu si Dica fac parte din generatie "eurofantastica", ce a ajuns in semifinalele Cupei UEFA.

Cele mai scumpe 10 transferuri ale Stelei de cand echipa e detinuta de Becali totalizeaza 43,8 milioane de euro!

Top 10 transferuri facute in cei 15 ani de cand Becali are Steaua:

  1. Chiriches - 9,5 milioane
  2. Gardos - 6,8 milioane
  3. Radoi - 6 milioane
  4. Bogdan Stancu - 5 milioane
  5. Chipciu - 3,5 milioane
  6. Ogararu - 3 milioane
  7. Thereau - 2,9 milioane
  8. Dica - 2,5 milioane
  9. Keseru - 2,4 milioane
  10. Pintilii - 2,4 milioane
VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies