PSG kylian mbappe Superliga

Ce sancțiuni riscă PSG dacă Kylian Mbappe nu pleacă de la campioana din Ligue 1

Kylian Mbappe nu a fost inclus în lotul lui PSG care va face deplasarea la turneul de pregătire din Japonia.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 13:15
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 13:29

După amicalul pe care campioana din Ligue 1 l-a dispus cu Le Havre, starul francez a avut o întâlnire cu Luis Enrique și Luis Campos în care a fost informat că nu va fi luat în considerare pentru evenimentul din Asia. 

Potrivit informațiilor apărute în publicația L'Equipe, oficialii lui PSG consideră că jucătorul de 24 de ani a ajuns la o înțelegere cu Real Madrid pentru a pleca liber de contrat la finalul sezonului 2023/2024, atunci când îi expiră acordul cu gruparea de pe Parc des Princes. 

În aceste condiții, se dorește ca atacantul să fie vândut încă din această vară, pentru a putea obține suma considerabilă de bani la care este cotat.

Ce se întâmplă dacă Kylian Mbappe nu pleacă de la PSG

Philippe Piat, președintele Uniunii Naționale a Fotbaliștilor Profesioniști din Franța, a vorbit despre situația lui Kylian Mbappe, într-un interviu acordat pentru RMC Sports.

"Situația permite clubului să facă ceea ce dorește cu lotul în perioada de transferuri. După 1 septembrie, lucrurile revin la normal. 

Sindicatul va fi obligat să aplice reglementările dacă lui Kylian Mbappe nu i se va permite să se antrenze așa cum trebuie. Este ilegal din punct de vedere al dreptului la muncă. Când este vorba despre un jucător mai puțin cunoscut, se poate considera că nu este într-o formă optimă, de aceea nu este folosit. 

Dar când este vorba despre cel mai bun jucător din lume, nu se poate considera că nu reprezintă o 'pedeapsă'. Procedurile vor fi respectate", a explicat acesta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!