BATAIE generala: N'Doye l-a lovit pe Zicu, Muresan si Constantin au sarit pe Ousmane! Scene incredibile la ASA Tg. Mures:

BATAIE generala: N'Doye l-a lovit pe Zicu, Muresan si Constantin au sarit pe Ousmane! Scene incredibile la ASA Tg. Mures:

Tensiunea a luat-o razna la ASA Tg. Mures, acolo unde jucatorii s-au batut.

Totul a avut loc dupa ultima partida din cantonament, 0-0 cu NK Domzale. Spre finalul meciului, intre Ousmane N'Doye si Ianis Zicu a avut loc un conflict verbal pe teren, care a plecat de la faptul ca Ianis nu i-a pasat la timp senegalezului.

Acesta din urma a inceput sa-l injure pe fostul jucator de la Dinamo, iar disputa a continuat si fizic dupa ce s-a terminat partida.

N'Doye s-a dus si l-a lovit pe Zicu in plina figura, cu pumnul, jucatorul replicand si el cu o palma peste fata, dupa ce ripostase si cu injuraturi la adresa mijlocasului de culoare.

Apoi au venit Gabi Muresan si Marius Constantin, care l-au luat la pumni pe Ousmane, tinandu-i partea lui Zicu. Conflictul a fost aplanat abia cand antrenorul Ciobotariu si cei de pe banca au intervenit intre jucatorii care se bateau.

Cateva ore mai tarziu, N'Doye a mers in camerele colegilor cu care s-a batut, ca sa le ceara scuze. Prima camera era cea a lui Zicu, in cantonament, asa ca Ianis si Ousmane s-au impacat repede, inainte ca N'Doye sa rezolve cu Muresan si Constantin.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă pentru omor după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies