Liga 1

Bratu si Eric au ajuns in curtea lui Dinamo!

Vedeta Gazului, Eric, si Florin Bratu au ajuns in curtea lui Dinamo! Pustai ii tinteste si el locul lui Andone! Vezi unde s-au antrenat mediesenii in aceasta dimineata!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Aprilie 2011, 15:50
Data actualizarii: Duminica 03 Aprilie 2011, 15:59

Cainii se fac frati cu mediesenii pana trec podul! Podul Grant! Echipa lui Pustai s-a antrenat la Saftica, inaintea meciului cu Rapid! Dinamo si Gaz Metan se lupta cot la cot pentru un loc de Europa, dar asta nu i-a impiedicat pe dinamovisti sa le dea o mana de ajutor inaintea meciului cu Rapid, in Giulesti. Bratu si Eric s-au antrenat la baza de pregatire a diamovistilor. Eric are 11 goluri marcate in acest sezon si spera sa loveasca din nou si in Giulesti. Bratu e anuntat rezerva pentru meciul cu echipa lui Sumudica.

"Nu este un meci special pentru mine. Este un meci normal, ca oricare altul. Rapid este un club unde am avut performante, dar nu mai am nimic cu cei de acolo.

Rapid nu trece printr-o perioadă buna si putem profita. Ei vin după o infrangere la Bistrita, dar sa nu uitam totusi ca joaca foarte bine acasa", a spus Bratu.

Rapid - Gaz Metan va fi LIVE TEXT de la 20:30 pe www.sport.ro si M.SPORT.RO!

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies