Argaseala: "Vreau ca Steaua sa joace finala Europa League in 2012!"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2009, 16:03
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2009, 16:24
Valeriu Argaseala si Steaua au plecat in cel de-al doilea cantonament din Antalya, cu gandul la finala Europa League din 2012.VEZI CE A DECLARAT ARGASEALA:

Argaseala sustine in continuare ca Steaua nu va ma achizitiona niciun jucator in acest intersezon, Lacatus fiind obligat sa se multumeasca cu jucatorii veniti de la Gloria Buzau."Sper sa nu avem probleme cu accidentarile. Jucatorii vor munci la fel de mult ca in primul stagiu, cel de la Oliva Nova. Nu am vazut meciurile lui Dinamo si CFR dar se pare ca Dinamo joaca bine, totusi rezultatele de acum nu sunt concludente.  Nu mai vine nici un jucator la Steaua" a spus Argaseala. 

Presedintele Stelei are ambitii mari pentru 2012, cand vrea sa vada echipa in finala Europa League, la Bucuresti, pe noul National Arena.
"Cred ca orice tara ar fi mandra sa organizeze orice finala europeana, asa ar trebui sa fie si Romania. E si meritul Federatiei dar si al echipelor romanesti care au obtinut puncte in competitiile europene, si al Stelei in mod special. Evident, ne dorim sa jucam finala la Bucuresti, mai ales ca am ratat finala cu Sevilla in urma cu cativa ani. E posibil ca in trei ani o echipa din Romania sa joace finala Euro League. Sper sa fie Steaua acea echipa." a spus Argaseala la plecarea spre Antalya, acolo unde Steaua va sustine 5 meciuri amicale, cu Slovan Bratislava, Hajduk Split, Aalborg, FK Moscova si Rudar Pljevlja.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!