Andrei Ivan Bordeaux transfer andrei ivan Universitatea Craiova Liga 1

Andrei Ivan, ofertat de un club din Franța! Universitatea Craiova își poate pierde golgheterul 

Mihai Rotaru poate da un nou tun financiar în această vară. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 11:00
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 11:13

Andrei Ivan (25 ani) este cel mai bine cotat jucător al Universității Craiova. Atacantul, care a marcat 17 goluri și a oferit 12 pase decisive sub comanda lui Laurențiu Reghecampf (46 ani), este evaluat de Transfermark la 1,8 milioane de euro.

Prestațiile din sezonul trecut au impresionat-o și pe Bordeaux. Potrivit gsp, oficialii clubului din Liga 2 din Franța au trimis o ofertă pentru Andrei Ivan. Dacă cele două părți vor ajunge la un acord, Universitatea Craivoa se poate despărți în această vară de un jucător exponențial. 

Andrei Ivan a mai evoluat în străinătate pentru FK Krasnodar, rușii cumpărându-l cu 3 milioane de euro de la gruparea din Bănie, și pentru Rapid Viena, sub formă de împrumut. 

Secretul din spatele formei excelente a lui Andrei Ivan 

Într-o intervenție telefonică la Ora Exactă în sport, pe PRO Arena, Sorin Cârțu (66 ani) a precizat că forma sportivă senzațională prin care trece Ivan se datorează liniștii pe care i-o oferă acasă soția sa. 

„Andrei are o evoluții constant bună în ultimul timp. Eu am pus-o pe echilibrul lui din viața personală, și-a găsit o prietenă care l-a echilibrat. Are nunta duminica viitoare. Trebuie să fie într-un maxim, să atingă alte culmi pentru că deja atinge și el maturitatea”, a declarat Sorin Cârțu la începutul lunii iulie.

Sorin Cârțu, la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena 

Ora Exactă în Sport este pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30. 

Modifică setările cookies