'Anamaria Prodan imi trimite SMS-uri si imi spune ca sunt cel mai bun si ca ma iubeste!' :)) Dialog FABULOS! Ce spune Sumudica de venirea la Steaua

Sumudica n-are de gand sa-i ia locul lui Reghecampf la Steaua, chiar daca e prieten cu Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2017, 11:13
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2017, 20:56

Antrenorul Astrei s-a suparat cand a auzit ultimele declaratii ale Anamariei Prodan. Spune ca nu e interesat de postul lui Reghecampf si dezvaluie ce dialoguri are prin mesaje cu Anamaria dupa victoriile Astrei. :)

"A pronuntat Anamaria numele 'Sumudica'? A spus ca eu dau tarcoale? N-are cum sa fie Sumudica cel care da tarcoale. Daca m-a numit pe mine, o sa-i spun ceva. E prea mare pentru mine Anamaria Prodan, nu pot sa-i raspund. Cu Gigi cred ca am vorbit aproape zilnic. Telefoanele vin si dintr-o parte, si din cealalta. Exista o relatie de respect si de prietenie intre noi. Nu o sa pot sa activez niciodata la Steaua, nu suntem compatibili, nu pot sa lucrez pentru aceasta echipa.

Si patronul Stelei a spus la fel. Nu inteleg de unde atata neliniste. Eu sper ca Anamaria Prodan sa fie o femeie linistita, sa-si sustina sotul si sa-si managerieze jucatorii. Anamaria Prodan sa nu uite ca imi trimite SMS-uri dupa fiecare victorie si imi spune ca sunt cel mai bun antrenor si ca ma iubeste, intre ghilimele, pentru ca rezultatele pe care le fac ajuta FCSB!", a spus Sumudica la Sport.ro.

Modifică setările cookies