"Am vazut ca Sumudica era foarte suparat pe o declaratie data de mine!" Mesajul lui Reghecampf despre marea problema a lui Boldrin si De Amorim de la transfer

"Am vazut ca Sumudica era foarte suparat pe o declaratie data de mine!" Mesajul lui Reghecampf despre marea problema a lui Boldrin si De Amorim de la transfer

Reghecampf a incercat sa explice ce a vrut sa spuna cand a declarat ca De Amorim si Boldrin sunt sunt 100% pregatiti.

Reghe spune ca nu s-a referit la problemele fizice, ci la faptul ca cei doi au venit dupa pauza de vara si nu au facut pregatirea alaturi de restul echipei.

"Am vazut ca Sumudica era foarte suparat pe o declaratie de a mea si a inteles gresit. Noi am inceput pregatirea din acest sezon cu anumiti jucatori, care apoi au plecat. Gen Varela, Chipciu, Stanciu, care au fost foarte importanti. Au venit apoi elemente noi."

"Eu cand vorbesc de pregatire, nu ma refer exclusiv la cea fizica! Jucatorii de la Astra au venit la Steaua dupa ce noi facusem deja pregatirea fizica. Insa eu prin pregatire inteleg relatii de joc si integrarea lor in grup, nu doar acumulari fizice."

"E foarte greu sa patrunzi intr-un grup precum cel al Stelei, cum au fost cazurile lui De Amorim si Boldrin, care au fost nevoiti sa intre direct, sa joace la Steaua, imediat dupa transfer, fara o perioada de acomodare."

"Nici nu ma plang, pentru ca orice jucator este de vanzare, nu ma puteam opune, spre exemplu, transferului lui Stanciu, pentru el si pentru club, pentru ca a fost o miscare foarte buna si asa se va intampla si pe viitor."

"Am, insa, nevoie la echipa de jucatori fericiti ca sunt la Steaua, care vin cu placere la antrenamente. Nu care stau cu gandul la plecare.", spune Reghe in Fanatik.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies