Liga 1

"Am eu METODELE mele, nu pot sa spun!" :) Sumudica a fost cel mai sincer dupa doua victorii la rand cu Astra: a luat banii! :)

Ceahlaul 1-3 Astra | Sumudica a castigat al doilea sau meci de cand a preluat Astra, procentaj 100%.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Mai 2015, 19:31
Data actualizarii: Duminica 03 Mai 2015, 19:46

Clubul din Giurgiu a condus cu 1-0 prin autogolul lui Ichim (min. 13), apoi a fost egalat de Ceahlaul, in min. 73 (gol Sialmas). Budescu ('77) si Fatai ('84) au adus o noua victorie pentru Astra, 3-1 scor final.

Al doilea succes de cand Sumudica e antrenorul echipei, dupa ce in prima partida Astra a batut Petrolul cu 2-1, dupa ce a fost condusa cu 1-0.

"Am stiut sa castig vestiarul. Peste tot pe unde am fost am reusit sa castig vestiarul. Sunt metodele mele, nu pot sa le spun, tine de bucataria interna. Le-am promis ca pana miercuri sunt liberi si m-am tinut de cuvant", a declarat Sumudica pentru Look TV.

"Cu siguranta ca vom marca mai mult pe viitor, saptamana viitoare ne vom pregati mai bine. Daca nu castigam cu Otelul inseamna ca nu meritam sa jucam in cupele europene.

Voi face tot ceea ce tine de mine pentru a face 9 puncte din 9 posibile, obiectivul meu e sa termin cat mai sus si sa aduc bani la club din televizare. Cand am venit, echipa era pe locul 7 si acum am dus-o pe 4, deci sunt bani in plus", a incheiat Sumudica.

Cum arata clasamentul Ligii I

Modifică setările cookies