Superliga

Alibec OUT, Gnohere IN! Francezul a ramas favorit la un transfer la Steaua in decembrie. Ce suma ofera Becali pe "Bizon"

Steaua - Villarreal, azi la ProTV de la 20:00

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2016, 17:17
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2016, 17:23

Transferul lui Alibec la Steaua a picat pe ultima suta de metri, desi Becali anuntase ieri ca a semnat cu jucatorul un contract pe 5 ani. Mutarea a fost confirmata si de mama jucatorului dar si de Sumudica, insa pana la urma toata afacerea a picat, pe fir intervenind, din cate se pare, Ioan Becali, recent eliberat din inchisoare.

Becali oferea 1,5 milioane de euro pe Alibec, transferul acestuia blocand aducerea lui Gnohere in iarna la Steaua. Becali a vrut sa il aduca pe francez in ultima zi de transferuri din aceasta toamna, insa conducerea lui Dinamo a refuzat o oferta de 800.000 de euro.

Cum Bizonul intra in ultimele 6 luni de contract, acesta poate semna cu oricine in iarna, iar Dinamo l-ar pierde gratis in vara. Becali pregateste insa o oferta pentru Gnohere, pentru ca Dinamo sa il lase la Steaua inca din aceasta iarna. Patronul Stelei nu va mai oferi suma din toamna, ci in jur de 500.000 de euro.

Va fi greu de crezut ca Dinamo nu va accepta oferta. Daca il vor pastra, le va fi imposibil sa il foloseasca odata ce jucatorul a semnat cu Steaua, reactia fanilor urmand a fi una extrem de violenta! Practic, conducerea lui Dinamo va fi pus in situatia de a-l tine pe Gnohere pe bara 6 luni si a nu incasa niciun ban, sau a-l lasa la Steaua si a lua jumatate de milion de euro!

Modifică setările cookies