VIDEO EXCLUSIV ”A preferat să rămână alături de Dinamo”. Ce oferte a refuzat Rednic pentru a reveni în ”Ștefan cel Mare”

Mircea Rednic (59 de ani) a preluat-o pe Dinamo și a început mandatul cu numărul cinci pe banca tehică a ”roș-albilor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 16:57
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 17:23

Iuliu Mureșan este încântat de revenirea antrenorului care a adus ultimul titlu pentru Dinamo și spune că acesta a refuzat oferte din zona Golfului și din Belgia pentru a reveni la clubul său de suflet.

Ofertele refuzate de Rednic pentru a se întoarce la Dinamo

 

”El a avut doară oferte din zona Golfului și din Belgia, dar a preferat să rămână în București, alături de Dinamo. Sper, împreună, să îndreptăm situația.

Avem o speranță foarte mare cu venirea lui Mircea Rednic. Are o maturitate deplină, a antrenat zeci de ani, fără pauze lungi, cum făcuse Dario Bonetti, este un dinamovist adevărat.

Nu a venit la Dinamo pentru a câștiga bani, ci pentru a ajuta clubul într-un moment dificil”, a declarat Iuliu Mureșan, la emisiunea ”Ora Exactă în Sport”.

Rednic o preia pe Dinamo de pe penultima poziție. ”Câinii” au doar șase puncte după zece etape și au cea mai slabă defensivă din campionat (24 de goluri primite).

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis. 

Pe Dinamo a mai pregătit-o în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!