”A preferat să rămână alături de Dinamo”. Ce oferte a refuzat Rednic pentru a reveni în ”Ștefan cel Mare”

Mircea Rednic (59 de ani) a preluat-o pe Dinamo și a început mandatul cu numărul cinci pe banca tehică a ”roș-albilor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 16:57
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 17:23

Iuliu Mureșan este încântat de revenirea antrenorului care a adus ultimul titlu pentru Dinamo și spune că acesta a refuzat oferte din zona Golfului și din Belgia pentru a reveni la clubul său de suflet.

Ofertele refuzate de Rednic pentru a se întoarce la Dinamo

 

”El a avut doară oferte din zona Golfului și din Belgia, dar a preferat să rămână în București, alături de Dinamo. Sper, împreună, să îndreptăm situația.

Avem o speranță foarte mare cu venirea lui Mircea Rednic. Are o maturitate deplină, a antrenat zeci de ani, fără pauze lungi, cum făcuse Dario Bonetti, este un dinamovist adevărat.

Nu a venit la Dinamo pentru a câștiga bani, ci pentru a ajuta clubul într-un moment dificil”, a declarat Iuliu Mureșan, la emisiunea ”Ora Exactă în Sport”.

Rednic o preia pe Dinamo de pe penultima poziție. ”Câinii” au doar șase puncte după zece etape și au cea mai slabă defensivă din campionat (24 de goluri primite).

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis. 

Pe Dinamo a mai pregătit-o în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies