33.535 de oameni au decis: TAHER ia "Premiul de KKO 2008!"

Fathi Taher Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Decembrie 2008, 12:43
Data actualizarii: Marti 23 Decembrie 2008, 13:01

Fathi Taher si-a adjudecat cu succes "Premiul de KKO 2008!" - Cititorii www.sport.ro au decis - Taher este cea mai penibila aparitie a fotbalului romanesc in 2008.

33.535 de oameni au votat pe www.sport.ro "Premiul de KKO 2008!"

Taher este in fruntea listei cu 14.793 de voturi, la mare distanta de locul doi ocupat de echipa Gloria Buzau. Omul care s-a batut cu Iancu pentru palmaresul Timisoarei, Claudio Zambon s-a clasat pe 3, cu 6425. Arbitrul Bocaneala este pe 4, cu 3204 de voturi.

TAHER - Numirea lui Jose Peseiro si salariul fabulos de 1 milion de euro pe care i l-a oferit, il fac pe Taher sa merite primul loc.

GLORIA BUZAU - Echipa care sezonul trecut a prins ultimul tren si a ramas in Liga I, anul asta a avut cel mai prost tur din istorie, fiind cea mai slaba echipa din Europa. A obtinut trei puncte, din trei egaluri. Victoria inca mai asteapta. Antrenorii in schimb, s-au tot dus...

ZAMBON - a revendicat palmaresul Timisoarei, a scos oamenii in strada, exact ca la revolutia din '89, ulterior, echipa a fost depunctata cu 6 puncte, la cel mai bun start de sezon din ultimii 50 de ani.

MARIUS BOCANEALA - a fost in rolul principal in cel mai penibil moment intamplat in arbitraj. A fluierat un penalty pentru Ceahlaul in minutul 95, in meciul din deplasare cu Cetate Suceava. Nu inainte de a elimina trei jucatori de pe teren, din echipa gazdelor. Aceste decizii i-au enervat atat de tare pe cei de la Cetate Seceava, incat au sarit sa il bocaneasca. 
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!