"V-am adus 400 mil dolari! Sa danseze alte maimute pentru voi! NU M-AM RETRAS!" Rasturnare uriasa: Anuntul lui Conor McGregor

"V-am adus 400 mil dolari! Sa danseze alte maimute pentru voi! NU M-AM RETRAS!" Rasturnare uriasa: Anuntul lui Conor McGregor

Conor McGregor a facut un anunt oficial pe Facebook in care sustine ca nu s-a retras din MMA.

Dupa ce in urma cu cateva zile a socat lumea MMA-ului dupa ce a anuntat ca "se va retrage tanar", acum McGregor revine si explica motivul pentru care s-a suparat pe cei de la UFC. Acesta sustine ca este gata sa se lupte in gala UFC 200, dar numai in conditiile sale, nu cele impuse de promotor.

"Tot ce incerc sa fac e meseria mea, sa ma lupt. Sunt platit sa ma lupt, nu sunt platit sa fac publicitate. M-am pierdut in jocurile publicitare si am uitat de arta de a lupta. Vine un timp cand trebuie sa te opresti din impartit afise si sa faci treaba. 50 de turnee mondiale, 200 conferinte de presa, un milion de interviuri, 2 milioane de sedinte foto si la final raman invins, gandindu-ma unde m-am pregatit gresit. Si toate lucrurile care mi-au distras atentia."

"E timpul sa ma intorc la viata care mi-a permis sa am aceasta viata. Trebuie sa ma izolez acum. Voi lupta cu un om mai inalt, mai greu, trebuie sa ma pregatesc corect. Nu pot sa dansez pentru voi acum. Sa danseze alte maimute."

"Am generat 400 de milioane de dolari pentru UFC in ultimele trei evenimente, in 8 luni de zile. Sunt gata sa ma duc la UFC 200. Ma voi duce la New York, la conferinta, apoi revin la antrenamente. Fara alte distractii. Nu m-am retras", a scris McGregor pe Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Mediului: S-au cerut mostre ADN pentru identificarea ursului Arthur
BRAT
Modifică setările cookies