Super gala Divizia MMA, in direct la Sport.ro! "Doctorul" Nicolo, "Bestia Moldovei" si "Piticul Atomic" se bat la Bucuresti pe 23 mai

Super gala Divizia MMA, in direct la Sport.ro! "Doctorul" Nicolo, "Bestia Moldovei" si "Piticul Atomic" se bat la Bucuresti pe 23 mai

Gala Divizia MMA de la Bucuresti, de pe 23 mai, e LIVE la Sport.ro

Divizia MMA revine la Sport.ro cu o gala spectaculoasa, pe 23 mai, la Bucuresti. Evenimentul va avea loc intr-o locatie de lux, la Circul Globus, acolo unde s-au organizat mai multe gale de sporturi de contact in acest an.

Cei mai cunoscuti luptatori care vor urca in cusca pe 23 mai sunt "Doctorul" Nicolo Bonati, cel care a castigat in gala precedenta de la Bucuresti in prima runda, printr-o tehnica la sol denumita "Americana". Nicolo este luptator de MMA si student in anul 5 la Medicina, in Bucuresti.

Al doilea luptator cunoscut fanilior ce va lupta in gala de pe 23 mai este Virgil Munteanu, cel poreclit "Piticul Atomic". Acesta are doar 1,55m si este unul dintre cei mai buni luptatori de greco-romane din Romania, fiind medaliat la campionatele europene si fost component al lotului olimpic roman. Acesta are un palmares de 3 victorii si 1 infrangere in meciurile la profesionisti, toate meciurile terminandu-se in prima repriza.

Noua senzatie din Iasi este "Bestia Moldovei". Colegul lui Morosanu a reusit sa impresioneze inca dinainte sa intre in cusca, atunci cand a facut impins la piept cu 100 de kilograme... stand in cap!!! Lascar a castigat meciul de debut in Divizia MMA prin armbar, facand show chiar si dupa terminarea meciului, atunci cand a facut flotari in cusca alaturi de antrenorul sau de la Scorpions Iasi.

Cei trei se vor bate in gala de pe 23 mai de la Sport.ro, ce va avea loc la Bucuresti, la Circul Globus.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Începând de marţi, vom avea circa 80.000 de persoane vaccinate zilnic”
BRAT
Modifică setările cookies