Kombat

"Bombardierul" Pascu se bate cu prietenul lui McGregor, chiar in Irlanda. "Il astept pe Conor la gala, ii promit un meci frumos"

Meciul dintre Pascu si Ward are loc pe 10 septembrie, in Dublin.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Septembrie 2016, 17:17
Data actualizarii: Vineri 02 Septembrie 2016, 17:25

Considerat de multi cel mai bun luptator roman de MMA, Ion Pascu se bate pe 10 septembrie in gala BAMMA din Dublin. Promotia britanica este printre cele mai tari din Europa, majoritatea campionilor semnand cu cea mai tare promotie de MMA din lume, UFC.

Pascu se bate cu Charlie Ward, irlandezul care a devenit celebru in primavara acestui an, dupa un meci in urma caruia adversarul sau a decedat la spital. Ward este coleg si prieten cu cel mai cunoscut luptator de MMA din lume in acest moment, Conor McGregor, cei doi antrenandu-se impreuna la sala SBG din Dublin.

Gala va avea loc chiar in Dublin, la Ward acasa, acolo unde este asteptata si prezenta lui McGregor. Acesta a fost la meci pentru a-l sustine pe Ward si in aprilie, cand s-a intamplat tragicul eveniment. FOTO:

Pascu nu s-a aratat deloc intimidat de meci: "Nu e o problema pentru mine ca lupt la el acasa, conteaza doar ce facem in cusca. Sunt obisnuit sa lupt in afara tarii, mai ales in Anglia. Il astept pe McGregor sa vina la gala, ii promit un meci frumos", a spus Pascu pentru www.sport.ro.


Sursa foto: Abu Dhabi Warriors

Modifică setările cookies