Kombat

"Un meci urias! Campionul neinvins din GLORY versus baiatul rau din K-1!" Ce spune Overeem despre Badr Hari vs Rico Verhoeven (LIVE la Sport.ro, sambata 23:00)

Badr Hari vs Rico Verhoeven e sambata la Sport.ro, in direct de la 23:00

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2016, 18:52
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2016, 19:06

Alistair Overeem a oferit doua meciuri istorice cu Badr Hari, de-a lungul timpului. Olandezul l-a demolat pe Badr Hari in 2008, in prima repriza, insa a fost facut KO un an mai tarziu, de asemenea in prima repriza. Cele doua meciuri au avut aproape aceeasi durata, al doilea avand 7 secunde in plus.

Cel poreclit "Demolatorul" va fi prezent la meciul urias dintre Badr Hari si Rico Verhoeven, transmis in direct de Sport.ro, sambata la 23:00. Acesta va fi insa comentator, urmand sa stea langa ring la cel mai tare duel din kickbox din ultimii 5 ani.

"Am mai comentat o gala acum doi ani, o sa fie interesant, voi fi chiar langa ring. Meciul este unul urias, avem campionul, Rico Verhoeven, care e neinvins de trei ani si jumatate, iar apoi e Badr Hari, baiatul rau din K-1... nu a castigat niciodata titlul dar i-a batut pe toti de acolo. E unul dintre cei mai periculosi luptatori din lume, o sa fie un duel intre tanarul campion din noua generatie si legenda ringului".

Modifică setările cookies