Omul care vrea sa ii rupa capul lui Ghita: "Sfaramatorul de oase" il uraste dupa ce Daniel L-A DECAPITAT in 2010 si l-a scos din finala K-1! VIDEO

Autor: Sport.ro
Joi 27 Decembrie 2012, 13:25

Supergala Local Kombat “Ghita, ultimul samurai!” in ultima zi a anului, luni 31 decembrie, in direct si exclusiv VOYO.RO si de la 19:00 SPORT.RO!

Fa-ti abonament din timp pe www.voyo.ro pentru "Ghita, ultimul samurai!"

Daniel Ghita nu va avea viata usoara in finala de pe 31 decembrie!

Pe langa numele grele pe care trebuie sa le bata, printre care se numara Peter Aerts, Bonjaski sau Semmy Schilt, Ghita are si un dusman declarat, chiar pe partea lui de tablou!

Zimmerman este omul pe care Ghita l-a batut in Final Elimination, in 2010, pentru a accede pe tabloul principal al finalei K-1 din acel an.

Ghita i-a dat atunci un KO fabulos, lovindu-l pe Zimmerman pana cand acesta a cazut lat la podea.

Zimmerman l-a acuzat dupa meci ca l-a lovit de mai multe ori dupa ce era facut deja KO in picioare, jurand ca se va razbuna intr-o zi pe Ghita.

Pentru a ajunge sa se bata cu Ghita, Zimmerman trebuie sa treaca in primul meci de Ben Saddik iar apoi de Remy Bonjaski, in sferturi. La doar 26 de ani, olandezul originar din Surinam si Curacao are deja 100 de meciuri la profesionisti in palmares, obtinand aproape 80 de victorii, jumatate prin KO.

Ghita mai are un motiv in plus sa-l bata pe "Sfaramatorul de oase", asa cum este supranumit Zimmerman. Acesta l-a facut KO pe Morosanu in doar 15 secunde in Local kombat, dupa o lovitura napraznica de genunchi!

Moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea a fost respinsă de deputați
BRAT
Modifică setările cookies