Mirel Radoi Jocurile Olimpice nationala olimpica Noua Zeelanda sferturi de finala Jocurile Olimpice

Prima reacție a lui Rădoi după ratarea calificării în sferturile de la JO

Naționala olimpică a României avea nevoie de o victorie cu Noua Zeelandă pentru a se califica în sferurile de finală, însă meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 13:50
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 14:02

România a făcut egal cu Noua Zeelandă, scor care nu a ajutat-o să se califice în sferturile de finală. Naționala antrenată de Mirel Rădoi avea de nevoie de victorie, însă nici una dintre marile ocazii nu s-a concretizat în gol.

După fluierul final, selecționerul României a făcut câteva declarații despre meci și despre ceea ce le-a lipsit tricolorilor să meargă mai departe. 

  • Prima reacție a lui Rădoi după ratarea calificării în sferturile de la JO: Șansa nu poate să țină mereu cu noi

"Sunt fericit pentru băieți, pentru că după un rezultat ca cel cu Coreea am reușit să ne ridicăm și să ne montăm cum probabil nu se aștepta nimeni. Ne-a lipsit un gram de noroc în seara asta. E vorba și de șansă când vorbim despre un meci atât de echilibrat. Șansa nu poate să țină mereu cu noi. E ușor în momentul de față să acuzăm pe cineva, nu știe nimeni ce se întâmplă aici, munca și sacrificiile pe care le-au făcut. 

Nu știe nimeni că de când am venit aici nu pot să doarmă mai mult de patru ore, ies la antrenament cu ochii cât două cepe, mâncarea nu a fost așa cum ne-am fi așteptat în primele zile, drumurile au fost foarte lungi. Chiar și așa am reușit după acel rezultat rușinos să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. ", a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei, pentru TVR 1. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!