Annika Schleu echitație jo 2020 Jocurile Olimpice Tokyo Jocurile Olimpice Imagini incredibile la Jocurile Olimpice! Principala favorită la aur a terminat pe ultimul loc din cauza calului!

Imagini incredibile la Jocurile Olimpice! Principala favorită la aur a terminat pe ultimul loc din cauza calului! 

Annika Schleu a fost protagonista unui eveniment nefericit la Jocurile Olimpice.  
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 August 2021, 16:23
Data actualizarii: Sambata 07 August 2021, 16:35

Annika Schleu se afla în fruntea clasamentului înaintea probei de echitației, doar că a fost sabotată de propriul cal chiar în ultimul act al competiției. În ciuda tuturor eforturilor sportivei, armăsarul a refuzat să sară peste obstacole, iar Schleu a pierdut aurul olimpic, terminând pe ultimul loc. 

  • Imagini incredibile la Jocurile Olimpice! Principala favorită la aur a terminat pe ultimul loc din cauza calului!

Antrenoarea echipei de pentatlon modern a Germaniei nu a putut să își controleze nervii și a lovit calul cu pumnul, atunci când a văzut că acesta nu execută comenzile și a îndemnat-o pe eleva sa să facă același lucru. Acest gest a fost penalizat de comisia de disciplină a Jocurilor Olimpice, iar Kim Raisner a fost exclusă din competiție. 

La pentatlon modern, caii sunt traşi la sorţi pentru probele de echitaţie. Fiecare sportivă dispune de 20 de minute pentru a se obişnui cu armăsarul. Lucru pe care Annika Schleu nu a reuşit să-l facă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!