Obama a pierdut pariul cu Premierul Canadei dupa JO de la Soci. Mesajul postat de Casa Alba pe Twitter

Obama a pierdut pariul cu Premierul Canadei dupa JO de la Soci. Mesajul postat de Casa Alba pe Twitter

►Pantilimon prezinta: Duminica FAntasticilor la Sport.ro! 14:00 Arsenal – Everton, 16:00 Hull City – Sunderland, 18:00 City – Wigan!

Casa Alba va livra doua lazi de bere ambasadei Canadei la Washington, dupa un pariu pierdut de presedintele Barack Obama in fata premierului canadian Stephen Harper privind meciul de hochei de la Jocurile Olimpice de iarna.

"Ne grabim sa livram luni doua lazi de bere tocmai fabricata pentru premier din partea presedintelui" a scris Consiliul de Securitate Nationala (NSC, cabinetul de politica externa al Casei Albe) pe contul sau de Twitter.
 

 

 

Intr-un alt mesaj, NSC a precizat ca berile artizanale vor fi aromatizate cu miere de la un stup instalat in gradina Casei Albe.

La fel ca in 2010, Obama si Harper au pariat pe echipele lor la hochei pe gheata, dar la Soci, la fel ca la jocurile olimpice precedente de la Vancouver, Canada a fost cea care a castigat dubla.

Echipa feminina canadiana a invins echipa Statelor Unite cu 3-2 pe 20 februarie, in finala. In ziua urmatoare, canadienii au castigat in fata vecinilor lor in turneul masculin in semifinale, dupa care au castigat medalia de aur in fata suedezilor.

Sursa: Mediafax

Citeste si:Barack Obama
VIDEO PROTVPLUS.RO

Focar de COVID-19 într-un centru pentru copii cu dizabilităţi din Focșani
BRAT