Zlatan, anchetat de UEFA pentru ca ar detine o casa de pariuri! Risca sa-si incheie cariera daca va fi suspendat

Italia Zlatan, anchetat de UEFA pentru ca ar detine o casa de pariuri! Risca sa-si incheie cariera daca va fi suspendat
Abel Lorin
Data publicarii: Marti 27 Aprilie 2021, 00:39
Data actualizarii: Marti 27 Aprilie 2021, 00:42

UEFA a anuntat luni ca deschis o ancheta impotriva lui Zlatan Ibrahimovic, care este suspectat ca ar fi actionar la o casa de pariuri.

 

In acest stadiu, organizatia a numit "un inspector de etica si disciplina" pentru a ancheta "o posibila incalcare a regulilor de disciplina ale UEFA" de catre starul de 39 de ani, care si-a prelungit recent cu un sezon contractul cu AC Milan.

"Informatii suplimentare despre acest caz vor fi comunicate in timp util", a adaugat UEFA intr-un scurt comunicat.

Pe 14 aprilie, ziarul suedez Aftonbladet a scris ca Ibrahimovic este cercetat de UEFA si de FIFA pentru ca ar fi investit, prin intermediul firmei sale Unknown AB, intr-un site de pariuri sportive, incalcand regulile celor doua organizatii. El detine 10% din actiunile grupului Gameday Group DLC, care este actionar unic al Bethard.com, un site pariuri online cu sediul in Malta.

O astfel de investitie contravine regulilor FIFA si ale UEFA, pentru ca este posibil sa pariezi, intre altele, pe rezultatele selectionatei Suediei, in care Ibrahimovic a revenit recent. Potrivit presei, Ibrahimovic risca sa primeasca o amenda de 100.000 de franci elvetieni si o suspendare de pana la trei ani.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!