This is the END! Gestul URAT al lui Mutu catre colegi in vestiarul Fiorentinei!

Autor: Sport.ro
Joi 06 Ianuarie 2011, 09:22

	This is the END! Gestul URAT al lui Mutu catre colegi in vestiarul Fiorentinei!

Miercuri, 5 ianuarie 2011 s-a incheiat aventura lui Mutu la Fiorentina scrie presa din Italia acida la adresa romanului. 

Mutu a refuzat sa se antreneze ieri dupa ce a aflat ca Fiorentina nu il lasa sa plece liber de contract. Ultimul act de insubordonare al lui Mutu se poate rezolva la tribunal, este ultima veste sosita din Italia in cazul Mutu.

"Inca o NEBUNIE a lui Mutu la Fiorentina" scrie azi Corrierre dello Sport in timp ce Gazzetta dello Sport noteaza pe prima pagina "Mutu rabufneste la Firenze si este exclus din lot!"

"Mutu a parasit ieri antrenamentul si mai apoi vestiarul Fiorentinei fara niciun cuvant la adresa colegilor pe care i-a lasat cu ochii in soare. "Gestul lui Mutu i-a lasat pe multi colegi cu gura cascata, in timp ce altii au crezut ca este vorba de o gluma!" scrie situl firenzeviola.it.  Mutu s-a certat la vestiare ieri cu antrenorul Sinisa Mihajlovici, caruia i-a reprosat lipsa de fair-play a conducerii in plecarea sa de la club. Mai mult romanul ar fi fost la un pas de bataie scrie presa italiana.

"Mutu-Fiorentina, ruptura brusca. Pleaca la Cesena", noteaza azi  si Tuttosport, care anunta ca romanul nu mai are ce cauta la Florenta.

Ce se va intampla cu Mutu dupa ultimul scandal? (18355 voturi)
 
Cariera sa se termina!
30.79%
5651 voturi
 
Mutu trece si peste asta!
42.73%
7843 voturi
 
Ajunge la o echipa necunoscuta!
23.37%
4290 voturi
 
Fiorentina il pastreaza!
571 voturi
Decretul privind desemnarea lui Florin Cîţu ca premier, publicat în Monitorul Oficial
BRAT