Corriere dello Sport: Chivu vrea la Roma din 2012: "Este prieten foarte bun cu Totti si in timpul liber merge la Roma!"

Cristian Chivu Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Aprilie 2009, 11:17
Data actualizarii: Vineri 03 Aprilie 2009, 15:16

Chivu s-a accidentat si nu a putut juca in meciurile cu Serbia si Austria - dezastrul nationalei a fost pus si pe seama absentei capitanului. Accidentarea invocata a starnit insa un semn de intrebare dupa ce Chivu a fost surprins la antrenamentele lui Inter.

"Eu nu complotez impotriva fotbalului romanesc", s-a aparat Chivu.

Italienii de la Corriere dello Sport sunt alaturi de jucatorul roman, pe care il descriu ca un fotbalist si un tata dedicat. Mai mult, italienii speculeaza o eventuala intoarcere a lui Chivu la AS Roma, din 2012 insa dupa terminarea contractului cu Inter: "Povestea dintre Chivu si Roma nu a luat sfarsit", scriu jurnalistii de la Corriere dello Sport.

"Chivu are 28 de ani si isi doreste sa-si incheie cariera la Roma, unde a lasat in urma prieteni si amintiri de neuitat.De la Roma mai pastreaza amintirile si prieteni, iar de multe ori isi petrece zile liebere in capitala Italiei. Pentru giallorossi a fost unul dintre cei mai importanti jucatori din vestiar. Chivu mai are inca la Roma foarte multi prieteni. Totti, De Rossi, care au fost prezenti si la nunta sa, chiar si cu antrenorul Spalletti a pastrat o relatie buna. Acelasi lucru este valabil si in cazul conducatorilor.

Chivu a deschis drumul jucatorilor romani catre capitala Italiei - la echipa de tineret a Romei sunt acum patru jucatori de la scoala lui Gica Popescu, dintre care Adrian Stoian este cel mai apreciat.

"Chivu a plecat de la Roma fara sa castige un trofeu important. Asta este cea mai mare dorinta a romanului - sa se intoarca in memoria lui Franco Sensi, care a fost pentru Chivu tatal care i-a lipsit".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!