FOTO | Antrenorul "de Liga" al CSM-ului a sosit la Bucuresti. Danezul Kim Rasmussen va antrena campioana Romaniei la handbal feminin

Autor: Sport.ro
Luni 21 Septembrie 2015, 16:19

	FOTO | Antrenorul "de Liga" al CSM-ului a sosit la Bucuresti. Danezul Kim Rasmussen va antrena campioana Romaniei la handbal feminin

Kim Rasmussen va fi noul antrenor al echipei CSM Bucuresti, campioana Romaniei la handbal feminin, asa cum www.sport.ro a anuntat in urma cu o saptamana (DETALII AICI)

CSM Bucuresti isi ia antrenor cu mare experienta, campioana Romaniei la handbal feminin semnand un contract cu danezul Kim Rasmussen, fost selectioner al Poloniei si tehnician al lui Vardar Skopje.

Antrenorul in varsta de 43 de ani a sosit la Bucuresti in cursul zilei de astazi, urmand sa isi puna semnatura pe noul contract.

"Obiectivul este sa ne calificam in final four-ul Ligii Campionilor. Visul meu este sa si castig competitia", a spus Rasmussen la sosirea in Romania.

www.sport.ro a anuntat sosirea lui Kim Rasmussen la CSM imediat dupa ce Mette Klit si-a incheiat colaborarea cu formatia bucuresteana (DETALII AICI).

CSM Bucuresti ocupa locul 1 al clasamentului Ligii Nationale, avand 5 victorii din tot atatea posibile. Echipa din capitala este insa la egalitate cu HCM Baia Mare.

România a atins pragul de 5 milioane de persoane vaccinate, la două luni după termenul stabilit de Florin Cîțu
BRAT
Modifică setările cookies