Handbal

CSM București a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor. În copilărie juca portar, acum "rupe" plasele

Samara joacă pe postul de inter stânga.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 18:58
Data actualizarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 19:24

Campioana României la handbal feminin, CSM București, a transferat-o pe Samara Da Silva Vieira (30 de ani), inter stânga, componentă  de bază a naționalei Braziliei, prezentă la CM care se desfășoară în aceste zile în Spania. 

Samara (1,84 m), care a venit în vară la Dunărea Brăila, a mai jucat în România la SCM Râmnicu Vâlcea, cu care a câştigat titlul în 2019 şi Supercupa României în 2018.

CSM București, lovitură pe piața transferurilor

Samara Da Silva, fostă jucătoare la HSG Blomberg-Lippe (Germania), Uskudar BSK (Turcia) şi Krim Mercator Ljubljana (Slovenia), participă în aceste zile cu naţionala Braziliei la Campionatul Mondial din Spania.

Samara da Silva a început să joace handbal la vârsta de 9 ani, avându-i ca antrenori pe mama sa și pe Flávio Tinoco. Tânăra handbalistă a urmat cursurile școlii Sagrada Família din Natal și și-a petrecut perioada de juniorat sportiv la echipa locală, Fazenda Parque.

Samara Da Silva Vieira juca portar în copilărie

Pentru o perioadă a jucat pe postul de portar, dar a fost reprofilată ca intermediar datorită fizicului dezvoltat. Samara a fost desemnată cea mai bună handbalistă de la Campionatul Mondial pentru Tineret din 2008.

Modifică setările cookies