Ivan Pesici Vezsprem Handbal

Croatul care a fost injunghiat alaturi de Cozma, din nou la un pas de moarte!

Handbalistul Ivan Pesici, care a fost injunghiat la Veszprem in altercatia in care a decedat Marian Cozma, a scapat nevatamat dintr-un accident de circulatie, petrecut la finalul saptamanii trecute, in Croatia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Martie 2010, 13:54
Data actualizarii: Marti 16 Martie 2010, 13:57

Portarul echipei CO Zagreb, Ivan Pesici, a trecut prin momente de groaza sambata seara, cand se intorcea spre casa, impreuna cu un prieten. Handbalistul a adormit la volanul autoturismului Wolkswagen pe care il conducea si dupa ce a lovit un parapet de protectie s-a ciocnit si de un camion, al carui sofer era baut, conform relatarilor presei croate.

"Acum sunt bine, am cateva copci. Am adormit la volan", a spus Pesici dupa accidentul in care prietenul sau a fost mai grav ranit, dar se afla inafara oricarui pericol.

Croatul Ivan Pesici a jucat sezonul trecut la MKB Veszprem si a fost una din victimele atacului de la restaurantul Patriot din orasul ungar, in care pivotul nationalei Romaniei, Marian Cozma, a fost ucis cu lovituri de cutit. Pesici a fost si el injunghiat, pierzandu-si un rinichi.

Modifică setările cookies