BREAKING NEWS | Performanta fabuloasa: la 38 de ani, Marian Dragulescu s-a calificat la a 5-a Olimpiada! Gimnastul merge la Tokyo!

BREAKING NEWS | Performanta fabuloasa: la 38 de ani, Marian Dragulescu s-a calificat la a 5-a Olimpiada! Gimnastul merge la Tokyo!

La 38 de ani, Marian Dragulescu a reusit calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care se vor desfasura in 2020.

Marian Dragulescu va bifa a 5-a Olimpiada din cariera. La prima a mers in urma cu 19 ani! Se intampla la Sydney, in 2000. Astazi, el a obtinut calificarea la JO de la Tokyo, de anul viitor.

Potrivit Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Marian Dragulescu s-a calificat la Tokyo si este al 50-lea sportiv din delegatia Romaniei. El a mai participat la JO din 2000, 2004, 2008 si 2016. Dragulescu a lipsit in 2012.

"Marian a reusit doua sarituri foarte bune, 14.616 si 14.633, iar cu media 14.624 este pe 6 in finala. Eliminandu-se sportivii calificati cu echipa, el se afla acum pe loc eligibil pentru Jocurile Olimpice, unul dintre cele trei puse in joc. Bravooo, Marian", se arata intr-o postare a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Marian Dragulescu anuntase ca in cazul in care nu va reusi o calificare la Tokyo, isi va incheia activitatea de sportiv profesionist.

16 medalii de aur la Europene si Mondiale a cucerit Dragulescu de-a lungul carierei

  • BREAKING NEWS | Performanta fabuloasa: la 38 de ani, Marian Dragulescu s-a calificat la a 5-a Olimpiada! Gimnastul merge la Tokyo!
VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies