"Suntem Steaua Bucuresti si vom ajunge unde ne e locul!" SPECTACULOS! Steaua si-a prezentat lotul si noul echipament pe BIJUTERIA din Ghencea

"Suntem Steaua Bucuresti si vom ajunge unde ne e locul!" SPECTACULOS! Steaua si-a prezentat lotul si noul echipament pe BIJUTERIA din Ghencea

Steaua Bucuresti este gata sa se lupte la promovare in noul sezon din Liga a 3-a, care este la un pas sa inceapa.

Steaua Bucuresti si-a prezentat lotul de 27 de jucatori si noul echipament din sezonul 2020 - 2021 pe stadionul Ghencea.

Obiectivul echipei antrenate de Daniel Oprita este promovarea in Liga a 2-a inca din primul sezon.

"O bijuterie de stadion, suntem nerabdatori si abia asteptam sa intram pe el. Echipa e mult mai buna decat cea de anul trecut, au venit jucatori de calitate care cu siguranta ne vor ajuta in indeplinirea obiectivului. 

Ma asteptam sa jucam contra satelitilor din esaloanele superioare, asta este fotbalul si va fi care pe care.

Obiectivul este sa ne clasam cat mai sus", a spus Andrei Antohi, atacant la Steaua Bucuresti.

"Ma bucur ca fac parte din acest proiect. Colegii ma stiu de mult timp, am fost si adversari, dar m-au primit cu bine. Suntem nerabdatori sa incepem campionatul si sa ne indeplinim obiectivele. Mi-am dat cuvantul lui Daniel ca vin aici pentru suporteri, pentru tot ce inseamna Steaua si pentru jocul echipei", a spus si Dean Beta, fundas la echipa lui Daniel Oprita.

"Sunt conditii foarte bune, lotul este chiar de Liga 2, cu jucatori foarte bune. Oferte au fost chiar si de la doua echipe din Liga 2 care se bat la promovare, dar am incredere in Daniel", a marturisit Bogdan Chipirliu, atacant venit de la Gloria Buzau.

Steaua debuteaza in Liga 3 miercuri, 9 septembrie, in duelul cu CS Balotesti, care este programat de la ora 16:30.

Lotul Stelei pentru sezonul 2020 - 2021

 

Portari: Horia Iancu, Raul Barbalau, Stefan Musat

Fundasi: Marian Neagu, Antonio Vlad, Adrian Ilie, Alex Udeanu, Walace da Silva, Dean Beta, Sergiu Bactar, Doru Capota, Ovidiu Morariu.

Mijlocasi: Liviu Bajenaru, Andrei Neagoe, Valentin Barbulescu, Madalin Mihaescu, Rares Enceanu, Florin Rasdan, George Calintaru, Alex Zaharia, Emilian Pacionel, Vlad Nitu.

Atacanti: Robert Elek, Andrei Antohi, Bogdan Chipirliu, Dragos Nicolae, Valentin Niculae

Citeste si:Steaua
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus. Regulile speciale pe care va trebui să le respectăm dacă vrem să votăm la alegerile locale din 2020
BRAT