Luni 02 Iulie 2018, 12:53

SOC pentru Banel! Echipa lui conducea cu 5-0 la general. E INCREDIBIL ce a patit pana la finalul meciului


	SOC pentru Banel! Echipa lui conducea cu 5-0 la general. E INCREDIBIL ce a patit pana la finalul meciului

Banel Nicolita a reusit prima performanta importanta in noua cariera de manager - antrenor.

Fostul stelist a promovat cu Faureiul in C. Dubla cu Universitatea Dunarea de Jos din Galati n-a fost lipsita de emotii pentru Nicolita. Dupa o victorie cu 4-0 in deplasare si 1-0 in returul de pe teren propriu, Faurei a primit 4 goluri si a fost la un pas sa rateze promovarea. Adversarii din Galati acuza arbitrajul. Sunt singuri ca ar fi reusit sa intoarca rezultatul daca brigada condusa de Ovidiu Oprea nu i-ar fi dezavantajat. Pentru a evita dezastrul, Banel a trecut fundas central cand a vazut ca echipa lui primea gol dupa gol.

"Am avut gol valabil in primele doua minute. N-a fost validat. Asistentul a ridicat steagul pentru un ofsaid inexistent chiar cand mingea intra in poarta. Apoi, au dat ei gol dintr-un ofsaid de vreo 5 metri. La 4-1 pentru noi, Faurei a primit penalty aiurea. Fundasul nostru abia daca l-a atins pe adversar cu pieptul. Arbitrii nu ne-au lasat sa luptam pana la capat, ei au decis in mare masura cine a promovat", a spus Adrian Grigoras, capitanul Galatiului, citat de liga2.ro.

Faurei va juca sezonul viitor in liga a 3-a. Returul cu Dunarea de Jos s-a terminat 3-4, dupa ce adversarii din Galati au cedat pe final.

Citeste si:

Banel Nicolita

Bloc nou din Capitală, demolat pe cheltuiala proprietarului. Cum au reuşit vecinii să-l oblige