Nouă linii de transport public, program prelungit sâmbătă pentru meciul de adio al "Generaţiei de Aur"

Generatia de aur Fotbal intern Generația de Aur / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 12:05
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 12:09

Traseele a nouă linii de transport public vor avea program prelungit de circulaţie în seara de sâmbătă pentru a prelua spectatorii care vor asista la evenimentul sportiv "Meciul de adio al Generaţiei de Aur - Pentru Ultima Dată Împreună", informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, Agerpres, este vorba despre liniile 1, 10, 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335, urmând să circule la un interval de succedare de 10-15 minute, până în jurul orei 1:00.

De asemenea, ca urmare a restricţionării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin (între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Arena Naţională), tot sâmbătă, începând cu ora 16:00 (la dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie), liniile din zonă vor fi deviate.

Meciul de adio al "Generaţiei de Aur"

Astfel, troleibuzele 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele "Dridu", respectiv "Semănătoarea" şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 104 va circula pe traseul de bază între terminalul "Complex Comercial Pantelimon" şi intersecţia Şos. Iancului/ Bd. Pierre de Coubertin, iar ulterior pe o rută modificată în ambele sensuri, pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul actual.

Totodată, autobuzele liniei 143 vor avea ruta pe traseul de bază între terminalul "Bucur Obor" şi intersecţia Str. Baicului/Şos. Pantelimon, după care pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul "Baicului" (capătul liniilor 69, 85 şi 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, iar apoi traseul actual.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!