Jucătorul lăudat de Leo Grozav după victoria cu Rapid! Marea nemulțumire a antrenorului de la Poli Iași

Fotbal intern Leo Grozavu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Februarie 2024, 22:37
Data actualizarii: Sambata 24 Februarie 2024, 22:46

Poli Iași a reușit să se impună în fața Rapidului, scor 3-1, după ce a fost condusă cu scorul de 0-1.

La finalul meciului, Leo Grozavu și-a lăudat jucătorii, susținând că victoria este în totalitate a lor.

„Știți cum e la fotbal, bucuria este de scurtă durată. În primul rând e victoria băieților. Bineînțeles că au fost unele mutări pe care a trebuit să le facem și ei le-au înțeles foarte bine.

La pauză am făcut câteva mutări și am avut și un pic de noroc, deoarece s-au plimbat vreo câteva mingi prin fața careului nostru care ne-au dat emoții, dar în fotbal trebuie să ai și noroc, pentru că altfel nu se poate.

Alin Roman. Un jucător, când lipsește și echipa nu câștigă, atunci lipsa lui se vede, mai ales dacă la următorul meci marchează. Nicio echipă nu poate să joace fără jucătorii de bază, iar Roman a vorbit singur pentru el în această seară.

La Rapid există treaba asta, când toate lucrurile merg foarte bine, se mai întâmplă să mai facă și câte un pas greșit și de data asta s-a întâmplat să greșească în fața noastră”, a spus Leo Grozavu la finalul meciului cu Rapid.

Leo Grozavu, nemulțumit de programarea din etapa a 28-a

Antrenorul lui Poli Iași s-a arătat deranjat de data la care echipa din Moldova a fost programată pentru deplasarea cu FCU Craiova.

„Din punctul meu de vedere, programarea pentru etapa următoare este una nefericită, pentru că suntem obligați să face cea mai mare deplasare a anului la doar câteva zile după ce am jucat acest meci dificil”, a mai spus Grozavu.

Poli Iași se deplasează marți la Craiova pentru meciul cu FCU, programat în etapa cu numărul 28 din Superliga, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!