"Iei apărarea șefilor tăi". Dialog aprins pe subiectul Boloni vs. Iordănescu vs. FRF la "Ora Exactă în sport"

Edi Iordănescu a fost ales pentru funcția de selecționer al României, în detrimentul lui Ladislau Boloni.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 13:57
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 14:35

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Claudiu Vaiscovici a vorbit despre decizia de a-l alege pe Edi Iordănescu pentru postul de selecționer, existând un dialog mai aprins cu invitatul din platou, antrenorul Gabriel Manu.

Cei doi au comentat declarațiile făcute de Ladislau Boloni în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o în urmă cu câteva zile, despre discuțiile pe care le-a avut cu oficialii FRF

"Cred că a fost o declarație mai la supărare. Cred că sunt jucători de valoare în România, dar nu sunt puși la valoarea lor maximă, să dea randament maxim.", a declarat Vaiscovici, în direct la PRO X.

Apoi a urmat un dialog mai aprins între fostul jucător și antrenorul Gabriel Manu.

Claudiu Vaiscovici - El a venit să stea de vorbă, am văzut foarte bine și foarte frumos cum a pus problemele. Sigur, tu lucrând în Federație, normal că îți tragi partea ta. Iei apărarea șefilor tăi.

Gabriel Manu - Nu sunt șefii mei! Am avut o perioadă frumoasă la Federație. Îl respect pe domnul Boloni, este un exemplu pentru mine ca antrenor, însă cred că lucrurile astea le-a spus la supărare. Și-a dorit atât de mult să vină la echipa națională, încât nu i-a ieșit așa cum și-a dorit și, probabil, la nervi a spus asta.

Claudiu Vaiscovici - Tu ești convins că a fost chemat să preia echipa națională? Din ceea ce a spus la conferință, a spus foarte bine. A spus bine ce a spus! De ce nu antrenor român să fie plătit cu 20.000 de euro, iar unul român cu 40.000 de euro?

Modifică setările cookies