FOTO ȘI VIDEO Hamza Younes are planuri mari la revenirea în România: „Avem ambiție să facem echipă bună!” 

Hamza Younes Liga 3 Vointa Limpezis Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 09:07
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 09:08

Fostul atacant al Petrolului Ploiești a revenit în România în postura de antrenor-jucător.

Ultima dată la Concordia Chiajna, în Liga 2, atacantul tunisian Hamza Younes, ajuns la 36 de ani, a fost anunțat noul antrenor-jucător al echipei Voința Limpeziș, penultima clasată în Seria 2 din Liga 3.

„Fostul golgheter al Petrolului, tunisianul Hamza Younes, a semnat cu Voința Limpeziș”, a anunțat gruparea buzoiană pe pagina oficială de Facebook.

La prezentarea oficială, Hamza Younes a precizat că dorește să creeze o echipă competitivă pentru a obține rezultate pozitive. În acest sens, fostul atacant al Petrolului a dezvăluit că vor mai sosi jucători la Voința Limpeziș.

„Avem planuri... Să salvăm echipa, să facem echipă bună. Avem ambiţie, deja am luat 4-5 jucători. Vrem să schimbăm echipa şi e o provocare pentru noi, staff-ul tehnic şi pentru proprietari.

Vor veni jucători, se schimbă echipa, 60% cel puţin şi cu siguranţă o să avem rezultate bune”, a declarat Hamza la prezentarea oficială.

Hamza Younes are în CV echipe ca Ludogoreț Razgrad, Xanthi, Erzurumspor sau Aris Salonic

Alături de Younes în staff-ul echipei se mai alătură Marian Teodorescu, care a lucrat in trecut la CS Cornu și Petrolul 95 Ploiești.

În cariera sa, Hamza Younes a evoluat la echipe precum CS Sfaxien (Tunisia), Petrolul Ploiești, Botev Plovdiv, Ludogoreț (amândouă din Bulgaria), Tractor (Iran), Xanthi (Grecia), Erzurumspor FK (Turcia), Al Ahli (Qâtar), Aris Salonic (Grecia), Petrolul, Larisa (Grecia) și Concordia Chiajna”, au notat cei de la Buzau.net.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!