Giulestiul se transforma pentru Euro 2020! O peluza va fi demolata, arena va intra in reconstructie din 2017

EURO 2020 Rapid Stadionul Giulesti Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2016, 17:20
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2016, 17:24

In timp ce National Arena ramane inchisa din cauza problemelor cu ISU, bazele Dinamo, Steaua si Rapid se vor inchide pentru renovare.

Cele trei baze vor fi cantonamentele echipelor care vor juca la Bucuresti pentru Euro 2020, iar administratorul bazei Giulesti anunta ca din 2017 incepe renovarea arenei.

O peluza va fi demolata si construita de la zero, restul urmand sa fie consolidate si modernizate. Potrivit administratorului bazei Giulesti, 2 ani vor dura lucrarile.

"Baza noastra sportiva va fi refacuta in totalitate! Anul acesta vom incepe la lucrarile de inot, dar si stadionul a fost acceptat in programul de reabilitare. Stadionul va corespunde normelor UEFA, se vor putea juca meciuri de Campionat Europen. Se mentin salile de sport de sub tribune, ele vor fi dotate modern."

Pana in anul 2020 speram ca vom avea o baza noua. Cred ca anul acesta vom termina cu actele, iar la anul se pot incepe lucrarile la stadion. Constructia va dura, probabil, 2 ani. Se va darama doar peluza de la Teatrul Giulesti si restul se va consolida si moderniza", a declarat Vali Ionescu Caciureac, administratorul bazei, pentru Sport Total FM.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!