2013, anul in care Steaua s-a sinucis public! Aberatiile teribile au culminat cu decizia suprema: MH a confiscat mingile primite de juniori de la UEFA!

Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Octombrie 2013, 10:09
Data actualizarii: Vineri 18 Octombrie 2013, 14:31

► HIGH la derby in OLANDA! Twente – Ajax, sambata 21:45 IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Conducerea Stelei continua jignirile supreme, iar 2013 pare sa fie anul in care clubul s-a sinucis public.

Dupa ce le-a oferit cadouri expirate jucatorilor de la Barsana, dupa ce a bagat echipa in silenzio stampa pentru ca el sa fie singurul care vorbeste public, la DigiSport, pentru bani personali, si dupa ce le-a interzis jucatorilor sa nu coboare din autocar "pana cand nu pleaca jegosii de ziaristi", MM MH a comis-o din nou.

Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie ca MH a decis sa confiste mingile pe care jucatorii de la echipa de tineret a Stelei, participanta la Youth League, le-au primit din partea UEFA.

Vorbim de echipa U19, despre care insusi MH a declarat ca e tinuta doar din obligatie, pentru a respecta criteriul de participare in UEFA Champions League impus de UEFA.

Mingiile oficiale trimise de catre UEFA au fost confiscate si trimise la echipa mare, iar micii stelisti trebuie acum sa joace cu baloanele cumparate de catre parinti.

UEFA a trimis catre Steaua U19 un pachet de 20 de mingi oficiale cu care se joaca in competitie. Insa oficialii au redirectionat toate baloanele catre prima echipa. Pustii se antreneaza in continuarea cu mingi cumparate de parinti”, a declarat o sursa citata de Gazeta Sporturilor.

Decizia managerului huligan i-a infuriat la maxim pe parinti. Acesta a declarat inaintea meciului cu Chelsea ca Steaua participa in aceasta competitie doar pentru ca este obligata de UEFA. La finalul meciului pierdut cu 4-0 de Steaua, parintii au mers la antrenorul Ion Toma suparati foc.

“S-au dus la principalul Ion Toma si l-au intrebat daca mai merita sa isi tina copiii la echipa, cand tot ei sunt cei care cumpara echipamente ori mingi”, a declarat aceeasi sursa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!