Fotbal extern

Ziua gunoier, noaptea titular pe stadionul unui colos din Belgia! Povestea fascinantă a unui fotbalist amator

Un portar al unui club de amatori din Belgia și-a trăit visul cu ochii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 20:44
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 08:32

Gent a avut o tragere la sorți favorabilă în optimile Cupei Belgiei. A primit vizita lui Belisia Bilzen SV, o echipă de amatori din ligile inferioare.

Însă, portarul oaspeților a oferit o poveste specială. Acesta lucrează ca gunoier, iar în timpul liber se pregătește cu Belisia Bilzen SV . Inclusiv în ziua meciului din Cupă, contra lui Gent, Leonardo Cascio (22 ani) s-a trezit la 04:30 pentru a se duce la lucru, iar de la 20:00 evolua pe stadionul uneia dintre cele mai puternice echipe din Belgia.

Nu prea speram la Gent. Este prima dată când joc pe un stadion atât de mare. Rezultatul nu contează, atâta timp cât nu iau prea multe”, a declarat Leonardo Cascio înaintea meciului, potrivit sporza.be.

Gent nu a avut emoții în optimile Cupei Belgiei, unde s-a impus cu 4-0. Cu toate acestea, portarul lui Belisia Bilzen SV susține că a fost cea mai frumoasă experiență din viața sa.

Este cea mai frumoasă experiență pe care o poți avea pentru cineva de nivelul nostru! În ciuda golurilor încasate, cred că a fost un meci bun pentru mine. Nu-mi pasă de înfrângere, distracția este ceea ce a contat pentru mine”, a declarat Leonardo Cascio la finalul meciului. 

Rezumatul meciului 

Modifică setările cookies