Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO Scene șocante în Chile! O tribună s-a prăbușit peste spectatori. Primul bilanț al victimelor

Scene șocante în Chile, la un antrenament al echipei Colo Colo, acolo unde o parte a unei tribune a Estadio Monumental s-a prăbușit peste spectatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 19:48
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 19:55

Fanii echipei Colo Colo s-au strâns într-un număr uriaș pe Estadio Monumental pentru a urmări antrenamentul echipei și pentru a-i încuraja pe jucători înaintea meciului cu Universidad Catolica, programat duminică.

Scene șocante în Chile. O parte a unei tribune de pe Estadio Monumental s-a prăbușit peste spectatori

În imaginile prezentate pe rețelele sociale și preluate de presa internațională se observă cum partea superioară a uneia dintre tribune, acolo unde se aflau mulți suporteri, se prăbușește.

"Ar putea fi o tragedie. Sunt mai multe persoane rănite, după ce o parte a unei tribune s-a prăbușit pe Estadio Monumental. Asta s-a întâmplat după ce fanii s-au suit pe acoperișul sectorului Cordillera

Incidentul s-a petrecut exact atunci când se sărbătoreau 33 de ani de la inaugurarea arenei. În imagini se vede și cum uriașele panouri publicitare se prăbușesc și ele peste public", scrie publicația Bio Bio, din Chile, care anunță că, din primele informații, există opt persoane rănite.

De asemenea, sursa citată adaugă că mai multe persoane au mers pe cont propriu la spital.

"Potrivit informațiilor preliminare, nicio persoană nu a fost rănită grav. Jucătorii au intrat imediat la vestiare după acest incident.

Câteva mașini de ambulanță au intrat pe Estadio Monumental pentru a le acorda îngrijiri celor răniți și care au fost prinși în sectorul respectiv al stadionul. De asemenea, au fost chemați și pompierii", anunță un alt ziar din Chile, Futuro.

Modifică setările cookies