Frank Leboeuf Martina Horvat Fotbal extern

Frank Leboeuf, anchetat de politie dupa disparitia misterioasa a fostei sale iubite!

Fostul campion mondial cu Franta a intrat in atentia politiei croate dupa ce o fosta sa iubita a disparut chiar in momentul in care el o cauta insistent pentru impacare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Mai 2010, 15:15
Data actualizarii: Miercuri 26 Mai 2010, 15:19

Presa din Croatia scrie ca departamentul de criminalistica al politiei din Craotia il ancheteaza pe Lebouef, iar acesta este unul dintre suspectii din cazul disparitiei fostei sale iubite, Martina Horvat - considerata moarta.

Croatii au descoperit ca Lebouef, acum insurat, i-a lasat fostei sale un mesaj pe site-ul facebook. "Ce faci draguta, unde esti? Sunt ingrijorat! Mi-e dor de tine!", a scris Lebouef.

Apropiatii Martinei au sustinut in fata politiei ca Lebouef urma sa vina la Split pentru a o convinge pe pe fata sa mearga cu el la Paris. Martina Horvat avea prieten in momentul disparitiei, iar acesta s-a sinucis dupa disparitia misterioasa a brunetei,

Frank Leboeuf a jucat 50 de meciuri pentru nationala Frantei, cu care a cucerit Cupa Mondiala in 1998. La club, el a fost coleg cu Dan Petrescu la Chelsea, in perioada 1996-2001.

Modifică setările cookies