Azerii dezvăluie salariul real al lui Adrian Mutu la Neftchi Baku: "Nu e atât de mult!"

Adrian Mutu Azerbaidjan Neftchi Baku Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iulie 2023, 16:57
Data actualizarii: Miercuri 12 Iulie 2023, 16:55

Adrian Mutu (44 de ani) a părăsit Rapid în această vară și a decis să semneze cu Neftchi Baku, formație din Azerbaidjan care a fost pregătită în sezonul trecut de Laurențiu Reghecampf.

Mutu a fost deja prezentat oficial la Neftchi Baku, iar presa din Azerbaidjan oferă informații noi referitoare la salariul real pe care antrenorul l-ar încasa la noua sa echipă.

Azerii dezvăluie salariul real al lui Adrian Mutu la Neftchi Baku

Publicația azeră Sportinfo susține că Mutu va încasa un salariu anual cuprins între 500.000 și 550.000 de euro la Neftchi Baku. Totuși, "Brilianul" are în contract și anumite bonusuri care îi permit să își crească veniturile.

Mutu va fi remunerat suplimentar în cazul în care va câștiga titlul sau Cupa Azerbaidjanului cu Neftchi Baku ori va reuși să își ducă echipa în grupele unei competiții europene.

Azerii au ținut să contrazică informațiile apărute în România, conform cărora Mutu ar fi primit un salariu anual de 700.000 de euro, care putea ajunge la un milion de euro cu bonusuri incluse: "Nu este atât de mult!", a titrat sursa citată.

Adrian Mutu ar urma să debuteze oficial pe banca lui Neftchi Baku în Conference League. Formația sa va evolua pe 27 iulie și 3 august în turul 2 preliminar contra unei echipe care urmează să fie stabilite.

Adrian Mutu: "Scopul meu e să o aduc pe Neftchi înapoi unde îi e locul"

După ce a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Adi Mutu a scris un mesaj pe social media în care a precizat că se simte onorat să fie numit antrenor principal la azeri.

„Sunt onorat să fiu numit antrenor principal la Neftchi. E cel mai mare club din Azerbaijan cu cea mai mare și mai pasionată bază de fani din țară. Suporterii sunt renumiți în Europa pentru pasiunea și loialitatea lor și sper să construiesc o legătură bună cu ei.

Scopul meu e să o aduc pe Neftchi înapoi unde îi e locul. Să domine Azerbaijanul și să reprezeinte țara în Europa cu mândrie și onoare.

Neftchi are un proiect uriaș, care include printre altele restructurarea clubului și modernizarea acestuia în conformitate cu conceptul unui club de fotbal european modern. Am fost impresionat de acest proiect în timpul discuțiilor mele cu conducerea, care a avut o viziune despre cum să conducă reformele.

Știu că situația actuală îi rănește pe fanii noștri și pe comunitatea Neftchi. Voi folosi toate cunoștințele, experiența și expertiza mea pentru a schimba această situație și pentru a-i face fericiți pe suporteri. Neftchi e destinată gloriei, iar mai devreme sau ma itârziu echipa va face lucruri grozave în Europa.

Ăsta e destinul nostru. Și sunt încântat să am o astfel de oportunitate de a încerca să o fac mai devreme decât mai târziu. Cu toate astea, înțelegem că ăsta e un proces, o să dureze ceva timp. Dar abia aștept să încep să lucrez cu echipa și să încerc să o îmbunătățesc”, a scris Adrian Mutu, pe rețețele sociale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!