Jules Bianchi Formula 1 F 1

DRAMA UITATA a Formulei 1! Bianchi e in coma de 7 luni, nimeni nu stie daca isi mai revine! Marturia CUTREMURATOARE a tatalui sau

Lumea Formulei 1 traieste o noua drama, dupa accidentul lui Michael Schumacher. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2015, 19:12
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2015, 19:22

Jules Bianchi e de 7 luni in coma si nu da semne ca isi revine! Pilotul francez de la Marussia e internat la un spital din Nisa, respira fara aparate, dar drumul pana la recuperare este extrem de lung si dificil, la fel ca in cazul idolului sau, Michael Schumacher.

"Cateodata se misca mai mult, alteori mai putin, cateodata ma strange de mana, dar nu sunt convins ca e un gest intentionat sau doar un reflex. Un accident de genul asta e mai dureros decat moartea, toata lumea sufera, e o tortur a zilnica pentru toti", spune Philipe Bianchi.

Formula 1 l-a uitat in ultima perioada pe Bianchi, dar saptamana asta toata lumea isi aminteste de el. Anul trecut, Bianchi obtinea primele si singurele puncte ale Marussiei la Marele Premiu de la Monaco. Au fost mai mult decat niste puncte. Marussia a incheiat sezonul pe locul 9 in clasamentul constructorilor cu acele puncte castigate de Jules si a incasat 40 de milioane de euro. Suma a insemnat salvarea echipei de la faliment, iar acum aceasta continua in Marele Circ cu alt nume, Manor.

In acest weekend e din nou cursa la Monaco, dar Jules nu va putea nici macar sa urmareasca la TV.

Tatal sau vrea dreptate dupa accidentul dramatic al fiului sau de pe circuitul din Japonia. "Stiu ca sunt oameni buni implicati in apararea lui Jules. Cei care sunt responsabili vor plati intr-o zi". FIA a trecut in raport insa ca pilotul a fost vinovat pentru accident, ceea ce va insemna ca nimeni nu va plati. 

Bianchi s-a izbit de un tractor aflat pe marginea pistei cu o viteza ametitoare si a intrat instant in coma. 

Modifică setările cookies