EUROPEDIA! Jurnalistii Sport.ro alaturi de The Guardian va ofera cea mai tare prezentare Euro 2016, facuta de cele mai tari publicatii de sport din Europa!

EUROPEDIA! Jurnalistii Sport.ro alaturi de The Guardian va ofera cea mai tare prezentare Euro 2016, facuta de cele mai tari publicatii de sport din Europa!

Sport.ro este partenerul din Romania al proiectului Guardian la care au participat ziaristi din toate cele 24 de tari participante la Euro.

EUROPEDIA este cea mai spectaculoasa prezentare a Euro 2016, facuta de cele mai importante publicatii de sport din Europa. Fiecare tara are trei material scrise de ziaristi cunoscuti in fiecare tara.

Emanuel Rosu, Lucian Lipovan si Catalin Andrei au scris alaturi de jurnalistii din Europa adunati de Guardian prezentarile echipelor nationale prezente la acest campionat european.

VEDETA este prezentarea unei vedete din lot, in teren si in afara terenului, cu lucruri cunoscute, dar si mai putin stiute. Ziaristii au disecat si TACTICA celor 24 de echipe, adaugand 11-le probabil, posibila revelatie, dar si posibila dezamagire, plus parerea ziaristului despre cat de departe poate ajunge echipa la turneul final. In fine, la SECRETELE JUCATORILOR sunt povestite in special lucruri nestiute despre cativa dintre jucatorii din lot.

Pentru ca este un demes european major, care a durat cateva luni pentru a fi realizat, este posibil ca in loturi sa fi aparut unele modificari care n-au putut fi reflectate la timp.

Gasiti cele trei materiale ale fiecarei tari in sectiunea dedicata din EUROPEDIA:

Grupa A: ALBANIA / FRANTA / ROMANIA / ELVETIA
Grupa D: CROATIA / CEHIA / SPANIA / TURCIA
Grupa E: BELGIA / ITALIA / IRLANDA / SUEDIA
VIDEO PROTVPLUS.RO

În anul european al căilor ferate, trenurile merg în România şi cu 5 km/h iar CFR nu are şine în stoc
BRAT
Modifică setările cookies