EUROPEDIA | Secretele jucatorilor nationalei: Pantilimon are parinti surdo-muti, Rat e colectionar de vinuri! Ce nu stiai despre vedetele nationalei

Vedetele nationalei ascund povesti unice in fotbal. 

Grupa A: ALBANIA / FRANTA / ROMANIA / ELVETIA

Vedeta - Vlad Chiriches

de Emanuel Rosu, Sport.ro

Tactica

de Emanuel Rosu, Sport.ro

Secretele jucatorilor

de Emanuel Rosu, Sport.ro

Secretele jucatorilor 


Costel Pantilimon
Parintii portarului de la Watford sunt surdo-muti si au lucrat la compania producatoare de aeronave din Bacau. "Le multumesc parintilor mei pentru tot ce au facut pentru mine. Faptul ca ei nu aud nu m-a afectat deloc. Atunci cand sunt departe, discutam prin SMS-uri sau pe internet", spune Costel.

Gabriel Torje
A fost promovat la prima echipa a lui Poli Timisoara de Gheorgha Hagi, care a vazut un potential urias la pustiul care avea atunci 16 ani. Nu ii place sa joace fotbal pe consola, dar isi petrece timpul in fata calculatorului pentru shootere cum ar fi 'Call of Duty'.

Razvan Rat
Rat e un colectionar de vinuri pasionat, hobby pe care il are din perioada petrecuta la Sahtior. Tot acolo si-a cunoscut si sotia. Ii plac masinile puternice si are in garaj doua Ferrari-uri.

Nicolae Stanciu

Cand era copil, se supara ca nimeni nu-i paseaza la meciurile cu prietenii din cauza staturii reduse. Isi ajuta parintii sa munceasca la camp si le-a cerut sa-i vopseasca in culorile Stelei camera in care statea.

Sa inceapa galagia! Haide Romania! Jucatorii nationalei au nevoie de ajutorul suporterilor adevarati! Intra aici si ia-ti echipamentul de suporter de la Penny cu pana la 70% reducere! 

 

EUROPEDIA

Cea mai spectaculoasa prezentare a Euro 2016, facuta de cele mai importante publicatii de sport din Europa

Grupa A: ALBANIA / FRANTA / ROMANIA / ELVETIA
Grupa D: CROATIA / CEHIA / SPANIA / TURCIA
Grupa E: BELGIA / ITALIA / IRLANDA / SUEDIA
VIDEO PROTVPLUS.RO

EMA a anunțat când ar putea fi aprobat vaccinul Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies