Veste URIASA pentru giurgiuveni inainte de meciul cu Roma! Jucatorii au avut parte de o surpriza in cantonament! Sumudica: "S-au vandut 7-8000 de bilete" 

Veste URIASA pentru giurgiuveni inainte de meciul cu Roma! Jucatorii au avut parte de o surpriza in cantonament! Sumudica: "S-au vandut 7-8000 de bilete" 

Jucatorii Astrei sunt in sfarsit cu salariile la zi. 

Sumudica anunta un meci mare al Astrei cu Roma joi seara pe National Arena. Giurgiuvenii nu mai au nicio scuza. Sunt cu salariile la zi si vor avea parte si de sustinerea publicului din Bucuresti. 

''Ne asteapta un joc extrem de dificil dar noi vrem sa aratam ca nu am ajuns intamplator la acest nivel si suntem pregatiti suta la suta pentru un rezultat bun. Jucatorii Romei nu au venit in vacanta la Bucuresti si au prima sansa in aceasta confruntare'',
a spus Sumudica.

El a precizat ca echipa sa vrea sa faca o figura frumoasa deoarece ''nu te intalnesti cu Roma de multe ori in viata'', mentionand ca se asteapta la un public numeros, oaspetii urmand sa fie sustinuti de 800 de suporteri, iar giurgiuvenii de 70-8000 de spectactori.

La randul sau, mijlocasul Florin Lovin a declarat ca jucatorii echipei giurgiuvene sunt, incepand de azi, cu platile la zi.

''Avem deci un climat bun pentru un rezultat mare. Chiar daca locul nostru actual in clasamentul campionatului (locul 9 -n.r.) nu reflecta valoarea lotului, dorim sa facem o figura frumoasa in planul competitiei europene'', a spus Lovin.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies